preskoči na sadržaj

Gimnazija Županja

 > Naslovnica
Novosti iz škole

English All Around

Autor: Goran Knez, 8. 3. 2018.

Dramska grupa na engleskom priprema se za natjecanje English All Around koje će se održati za dva tjedna u Privatnoj umjetničkoj gimnaziji u Zagrebu. Natječemo se s kratkom pričom, prezentacijom, kratkim filmom i igrokazom s temom identiteta.

U kategoriji priče trebamo glasove publike pa vas molimo da podržati našu Esteru iz 3.c i glasate za njezinu priču The Letter na sljedećem linku (skrolati dolje na popis, označiti točkicu ispred naslova i stisnuti Glasajte! na dnu stranice): http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/izazov-price-srednje-skole/

Vaše glasove trebamo i u kategoriji filma pa vas molimo da podržite naš dokumentarac Laura na sljedećem linku (skrolati dolje na popis, označiti točkicu ispred naslova i stisnuti Glasajte! na dnu stranice): http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/filmski-izazov-srednje-skole/

Glasovanje traje još četvrtak i petak (9.3.) do ponoći!

Hvala svima!
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

29.08.2018. 10:24
Webinar za učenike i roditelje: analitike učenja u e-Školama
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar na temu sustava za analitike učenja koji je osmišljen u okviru pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

28.08.2018. 13:51
Pilot projektom e-Škole značajno povećana digitalna zrelost 10 posto hrvatskih škola
Povećanje razine digitalne zrelosti 10 posto hrvatskih osnovnih i srednjih škola glavni je rezultat uspješno završenog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET započela s partnerima 2015. godine. 


CMS za škole logo
Gimnazija Županja / Veliki kraj 42, HR-32270 Županja / gimnazija-zupanja.skole.hr / ured@gimnazija-zupanja.skole.hr
preskoči na navigaciju