preskoči na sadržaj

Gimnazija Županja

 > Naslovnica
Novosti iz škole

English All Around

Autor: Goran Knez, 8. 3. 2018.

Dramska grupa na engleskom priprema se za natjecanje English All Around koje će se održati za dva tjedna u Privatnoj umjetničkoj gimnaziji u Zagrebu. Natječemo se s kratkom pričom, prezentacijom, kratkim filmom i igrokazom s temom identiteta.

U kategoriji priče trebamo glasove publike pa vas molimo da podržati našu Esteru iz 3.c i glasate za njezinu priču The Letter na sljedećem linku (skrolati dolje na popis, označiti točkicu ispred naslova i stisnuti Glasajte! na dnu stranice): http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/izazov-price-srednje-skole/

Vaše glasove trebamo i u kategoriji filma pa vas molimo da podržite naš dokumentarac Laura na sljedećem linku (skrolati dolje na popis, označiti točkicu ispred naslova i stisnuti Glasajte! na dnu stranice): http://www.pug.hr/gimnazija/english-all-around/and-now-vote/filmski-izazov-srednje-skole/

Glasovanje traje još četvrtak i petak (9.3.) do ponoći!

Hvala svima!
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

03.12.2018. 08:40
NATO vježba "Cyber Coalition 2018"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET sudjelovala je u jedanaestoj po redu NATO vježbi zaštite NATO i nacionalnih računalnih sustava pod nazivom "Cyber Coalition 2018". 


CMS za škole logo
Gimnazija Županja / Veliki kraj 42, HR-32270 Županja / gimnazija-zupanja.skole.hr / ured@gimnazija-zupanja.skole.hr
preskoči na navigaciju